Your cart

No products in the cart.

X-factor: 10 years of Sviiter Studio - X-factor: 10 years of Sviiter Studio - X-factor: 10 years of Sviiter Studio - X-factor: 10 years of Sviiter Studio - X-factor: 10 years of Sviiter Studio

Erkki

X tähistab Sviitri selleaastast tähtpäeva – jah, me saame kümneaastaseks! Võtame nüüd mõne sõnaga olnud aasta kokku ning täname neid, kes meisse panustasid.
Kõigepealt annaksime üle meie suurimad tänusõnad kõigile, kes te meiega need kümme aastat olete olnud, uskunud meie lahendustesse ja hinnanud meie käekirja, suhtumist töösse ning tulnud meie juurde üha uuesti ja uuesti tagasi.

Varasemate aastate meenutuseks on au siinkohal ära mainida kaht blogiposti – Pool dekaadi kujundust, mis võttis kokku esimese minijuubeli ning eelmisel aastal kirjutatud Aasta täis silmasära, mis tõesti säras oma erinevate projektide valguses.

Mis siis sel aastal juhtus? 

Suurima auru võtsid sellel aastal veebilahendused, mida oli meie kohta küllaltki palju. 

Suurim neist oli Radis Furniture (radis.ee), mis kasutab Voo sisuhalduse uusimat poelahendust. 

www.radis.ee

Kõige kenama korporatiivlehe auhinna annaksime Advokaadibüroo Turnstone(turnstone.ee) lehele, millest õhkab viisakust ning korrektsust.

www.turnstone.ee

Sportlikku närvikõdi pakub FC Elva (fcelva.ee) leht, mis kajastab Lõuna-Eesti ühe mõjukama jalgpalliklubi igapäevatoimetusi. Lehel saab vaadata reaalajas mängude tulemusi ja ülekandeid, lisaks saab uurida klubi tegemiste, mängijate jm kohta. Lehele on sisse ehitatud Turniir.ee mängude live-mootor ning Sportlyzeri võistkondade koosseisud ja mängukalendrid. 

www.fcelva.ee

We would like to give our special thanks to Toivo for trusting us Suur tänu usalduse eest Toivole, kes Vähiravifondi Kingitud Elu (kingitudelu.ee) veebiuuenduse meie kätte usaldas. See on kindlasti üks suurima külastajate arvuga leht, mida oleme kümne aasta jooksul teinud. On suur rõõm näha, et teiste aitamine läheb inimestele niivõrd korda ning et oleme andnud oma panuse selle ettevõtmise toimimisse. Meie abiga värskenes lehe visuaal, ning lihtsustus kampaanialehtede tekitamine ning annetusviiside korrastused – annetada saab nii korrastatud pangalinkide kaudu kui Zlick.it mobiiliannetuse teenuse abil.

www.kingitudelu.ee

Hea jätkuna eelmisel aastal valminud Randvere Kooli lehele (randverekool.edu.ee) valmis sellel aastal Raasiku Kooli (raasikukool.edu.ee) värske ning rõõmsameelne koduleht, kus koos personali pildistamise ning kooli tutvustava droonilahendusega valmis tulem, mida paljud Eesti koolid tahta võiksid.

raasiku.edu.ee

We also did a miniweb for a local print shop Printwise. The new site Väikse miniveebina sai uuenduse Telliskivi Loomelinnaku kohalik trükikoda Printwise, mille lihtne ja CMYKi toonides portfoolioveeb meie sulest suvehakul valmis.

www.printwise.eu

One of our most long-term clients, the Estonian Theatre association Värskendasime ka meie ammuse kliendi Eesti Teatriliidu (teatriliit.ee) veebikodu, mille esmase versiooni tegime juba kaheksa aastat tagasi. 

www.teatriliit.ee

Brändingu osas märgiksime kindlasti ära RadiseEesti SulgpalliliiduKV.eeFinlaidilogode ja CVI värskendused ning Karloova visuaalse identiteedi loomise.

Trükiste osas oli endiselt lipulaevadeks Inbanki aasta- ja kvartaliaruanded, kuid sel aastal vaatasime sügavamalt ka e-riigi toimetustesse ning kujundasime E-riigi Akadeemia palvel Tutvustuse e-valitsusse (Introduction to e-Government) ning Küberturvalisuse Indeksi haldajate poolt raporti, mis võttis kokku kuue partnerriigi küberturvalisuse näidikud (Situation Review: Safety and Securty of Cyberspace and E-Democracy in Eastern Partnership Countries). Augustis valmis Eesti Interneti Sihtasutuse aastaraamat ning oktoobis Visit Saaremaa strateegiadokument ettevõtte peamiste suundade ning plaanide kajastamiseks.

Kiikasime ka filmimaastikule ning andsime mõningase panuse hetkel kodumaisel kinolinal jooksva Keti Lõpu visuaalidesse. Kogemus filmimaailmast sai nüüd hea jätku 2009. aastal tehtud lühifilmi Krantsid visuaalidele.

Üritusturunduse osas panime teist aastat järjest õla alla Eesti Skautide Liidu poolt korraldatavale ERNA Matkale. Lisaks panustasime visuaalidega ka Eesti Interneti Sihtasutuse poolt korraldatavale Eesti Interneti Päevale.

Teenuste osas avasime kaks uut suunda. Meie värske liige Karl panustab meie tiimis nüüd sisule ning otsib parimaid lahendusi toote/teenuse idee, sõnumi ja visuaali parima ühistee leidmiseks. Kindlasti tasub lugeda Karli sellekohast blogiposti – Milleks meile sisu? Tehnilise poole pealt avasime selle aasta juulis WordPressi kasutajatele hooldusteenuse, mis vabastab lehekasutajad uuenduste ning süsteemi lekete eest muretsemisest.

Ja mis edasi? Edasi on juba üheteistkümnes – ootame huviga ja täidame armastusega, siis saab aasta pärast jälle kokku võtta.